OVO SU RODITELJI KOJI SU IZGUBILI ČETVORO DJECE U POŽARU U NOVOM PAZARU! Otac gorio živ – grijalica im zapalila stan?!

Region

Ljekari se bore za život oca koji je uletio u vatru kako bi spasio četvoro djece koja su nastradala u požaru u Novom Pazaru.

Državljanin Egipta A. A. je teško povrijeđen u požaru u Novom Pazaru nakon što je pokušao da spasi svoje četvoro djece koja su nastradala, dok je njihova majka A. A. tom prilikom lakše povrijeđena. Požar je, podsjetimo, buknuo juče ujutru oko 7 sati u novopazarskom naselju Jalija, a kako se sumnja uzrok požara je grijalica na kojoj se sušio veš. Nesretni otac živ je gorio kako bi pomogao svojim mališanima, ali nije uspio.

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio cijelu porodicu. Ljekari se bore za njegov život. “Moja četri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snaha i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene”, napisala je jedna od rođaka povrieđenog čovjeka A. A., koji je izgubio djecu i dodala:

“Stanje mog brata je zabrinjavajuće i hitno su nam potrebni davaoci kože i krvi u Beogradu.” Dr Šefćet Hajrović iz Opšte bolnice u Novom Pazaru juče je rekao za Kurir da su djeca dovezena kolima Hitne pomoći, a da je njihov otac u veoma lošem stanju. “Otac ima preko 50 odsto opekotina na tijelu, a imao je i problema sa disajnim putevima. Intubiran je i posle stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka djece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici”, rekao je juče dr Hajrović.

(MONDO/Kurir)