Marijanu Uhvatio Dečko U PREVARI: Odveo Ju Je Izvan Grada I Osvetio Joj Se Na Nesvakidašnji Način (VIDEO)

ispovijest

Marijanu uhvatio dečko u PREVARI: Odveo ju je izvan grada i osvetio joj se na nesvakidašnji način (VIDEO)

Neverovatna scena odigrala se u Meksiku, kada je momak odlučio da se osveti partnerki po imenu Marijana nakon što je ptkrio da mu je neverna. On joj je najpre rekao da joj je priredio jedno lepo iznenađenje, a u društvu prijatelja odveo ju je na jedno mesto izvan grada, gde obično nema ljudi.

Kada su stigli tamo, Marijana je počela da pogađa niz zagonetki koje joj je zadao, nadajući se lepom iznenađenju, a ne sluteći šta je uskoro čeka. Sa roze trake iz auta ugledala je papir na kom je pisalo: “Znam šta si radila”, da bi potom dobila zadatak da pronađe crnu kutiju, u čemu joj je pomogao dečkov prijatelj, nakon što se momak udaljio kolima.

Kada je pronašla kutiju i otvorila je, zatekla je rolovanu hartiju sa mašnicom i tu je počela neprijatnost. Otvorila je papir i zatekla svoje poruke koje je razmenjivala sa drugim dečkom putem društvenih mreža, a da kojih je došao njen partner.

– Šta je ovo? Varala si ga sa Alehandrom – govorio je drugar koji je snimao, dok je ona u neverici rekla da je ostavi na miru i otrčala do automobila svog dečka, prenosi Historias del Mundo.

On, naravno, nije želeo da je u pusti unutra, a u kola je ušao samo njegov drug. U tom trenutku momci su se osvezli, a nevernu Marijanu ostavili samu u nedođiji.

Snimak je postao izuzetno viralan širom Meksika, a mišljenja su podeljena.

Dok jedni ukazuju na to da je dobila šta je zaslužila, drugi su pak bili sentimentalniji i tvrdili da šta god uradila, devojka nije zaslužila da je ostave samu u nedođiji, gde u svakom trenutku može da se suoči sa opasnošću po život. (objektiv.rs)