Hrabra Majka Je Odlučila Nositi Četvorke Iako Je Znala Da Će Samo Jedna Beba Preživjeti

ispovijest

Hrabra majka je odlučila nositi četvorke iako je znala da će samo jedna beba preživjeti

Majka je saznala vijest da će jedno od njezino četvero djece preživjeti. No ona je odlučila nositi četvorke kako bi spasila tu jednu. Najgora vijest koju trudnica može dobiti jest da njezino nerođeno dijete neće preživjeti. No, za ovu je majku ta vijest bila tri puta gora. Naime, ona je nosila četvorke, a rečeno joj je da će samo jedna beba preživjetiTori Keller, majka, primila je lošu vijest tijekom svoje trudnoće – samo jedno od njezino četvero djece će preživjeti. No ona je odlučila nositi sve četiri bebe kako bi spasila tu jednu. 2017. godine je 19-godišnja Tori Keller šokirala liječnike kada je sa svojim partnerom Tylerom prirodnim putem začela četvorke. Iako su im srca predivno kucala, liječnik je objasnio da tri bebe dijele posteljicu, a jedna ima samo svoju posteljicu.

Tori se borila s mučninama te je na ultrazvuku u 15. tjednu dobila prvu lošu vijest – jedna, od njezine četiri djevojčice, je preminula. Nakon nekoliko tjedana, još su dvije bebe preminule. Liječnici su rekli da će Tori morati doći do kraja trudnoće ako želi da jedna beba preživi, ali je to značilo da će i druge bebe morati ostati s njom do tada.

„Morala sam nastaviti, znala sam da ne mogu odustati”, rekla je Tori, „Nisam znala kako da se osjećam o tome da nosim tri bebe koje su preminule, ali nisam imala izbora. To je osjećaj s mnogo osjećaja. Bilo je teško”.

Tori se tada okrenula Bogu za pomoć, a tome inače nije bila vična.

„Bila sam uplašena i zabrinuta”, rekla je, „Molila sam se svaki dan do mog slijedećeg pregleda”. 23. tjednu Tori je osjetila trudove. Liječnici su izveli hitni carski rez te je rodila malenu Athenu koja je tada bila teška samo pola kilograma, a oči joj se nisu još ni otvorile.

„Bila sam jako tužna što je morala biti na svim tim aparatima, a ne u mom trbuhu, ali sam ju ujedno i jako voljela”, objasnila je Tori, „Ljubav me je nadvladala”.

Athena je provela 127 dana u bolnici prije nego je puštena kući. Tori je mogla držati Atenu samo svaka dva tjedna. No bilo je to vrijedno, jer je njezina beba opstala.

„Nikada nisam ništa ljepše iskusila nego u trenu kada sam ju prvi put uzela u ruke”, prisjetila se Tori, „Čekala sam dva i pol tjedna kako bih ju držala. Činilo se tako prirodno. Povezale smo se. Nema druge riječi za to nego ‘savršeno’”.

Sada je Athena zdrava i sretna velika sestra svom malenom bratu te zna da ima tri sestre u raju koje ju gledaju i čuvaju. Tori je rekla: „Sve me to naučilo da cijenim i najmanji detalj i da budem strpljiva. Athena me naučila kako biti snažna. Naučila me kako preživjeti teška vremena – spasila me je. Ona je moj heroj, a da to ni ne zna”. novizivot.net