Isplivao neviđeni snimak Putinove ljubavnice: Mnogo ga volim

Svijet

Alina Kabajeva je otkrila sve što je svijet želio da zna

Isplivao je snimak u kom navodna ljubavnica, a sada partnerka ruskog predsjednika Vladimira Putina – Alina Kabajeva govori o muškarcu koji joj je osvojio srce. Ona je u jednom intervjuu priznala da je on “njen idealan muškarac”, a nedavno je otkriveno i velelepno imanje na kom žive sa dvoje maloljetne djece.

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva (39) navodno živi sa ruskim predsjednikom u tajnoj palači koju čuva elitna služba bezbjednosti FSO u Valdaju – 250 kilometara sjeverozapadno od Moskve.

Nikada nisu priznali vezu
Par nikada nije priznao vezu, ali se sumnja da imaju najmanje dvoje djece zajedno.

Prije 15 godina, Alinu su na televiziji intervjuisali školarci i iako ga nije pominjala po imenu, sada je jasno da je tada govorila upravo o Putinu.

U to vrijeme, ona je bila 24-godišnjakinja, koju su smatrali najtraženijom ženom u Rusiji, a Putin, koji sada ima 70 i vodi okrutni i krvavi rat u Evropi, imao je 55 godina.

Upitana da li je upoznala svog “idealnog muškarca”, zakikotala se i rekla “jesam”.

– Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš da se udaš za njega, bojiš li se sreće? Ko je on? – upitao je jedan od prisutnih.

– Znači, uspio si da postaviš ovo pitanje, bravo – nasmijala se.

– A ko je on? – upitao je drugi.

– Čovjek, veoma dobar čovjek, veliki čovjek – odgovorila je, uznemireno se vrpoljeći.

– Ja ga jako volim – rekla je potom.

Kaput sa Aljaske
Na drugo pitanje odgovorila je da mu je kao poklon kupila “kaput sa Aljaske, sa krznom, veoma lijep”. Putin je ubrzo viđen u takvom kaputu.

Na pitanje da li je riječ o oženjenom čovjeku kom je rasturila brak, Kabajeva je zagonetno rekla da je problem u braku već postojao.

– Ako ima problema u porodici i muškarac gleda u drugu ženu, i komunicira sa drugom ženom, a ne sa svojom ženom, to znači da se problem već desio i da u ovoj porodici ne bi bilo ništa dobro.

Mnogi su ovaj intervju Kabajeve shvatili kao indirektno priznanje veze s Putinom, sa kojim navodno ima dva sina.

Video na linku ispod

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11822531/Moment-Putins-gymnast-lover-admits-TV-interview-Russian-president-ideal-man.html?ico=embedded