OSTAVILA MUŽA I UDALA SE ZA KUMA! Ljubavna priča koja je šokirala ljude na mrežama (VIDEO)

ispovijest

Tiktokerka Dezire Vajt postala je prava senzacija na mrežama kada je objavila snimke u kojima je priznala da je ostavila muža zbog ljubavi prema kumu.

Iako joj je kum Brajant držao govor na svadbi, to je nije sprečilo da zavoli baš njega i ostavi supruga. Poznato je da ljubav ne zna za granice, ali je ovaj slučaj mnoge iznenadio.

Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Brajant pričao sve u vezi sa djevojkama, a Brajant je bio osoba kojoj sam se ja povjeravala. Uvijek smo samo kliktali i uvijek je bilo nešto u vezi sa njim sa čime sam se lako povezivala – ispričala je.

Kum na svadbi priznao da je voli

Ona je godinama bila u vezi sa Brajantovim najboljim prijateljem, a na kraju se i udala za njega.

 

@desiree.white Eyes closed and praying for the best together #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedу #husbandwife #marriage #couples #titanic #fypシ #foryouu ♬ dźwięk oryginalny – Audios you might like

Ipak, na svadbi Brajant nije izdaržao, pa joj je priznao da je voli.

– Volim te od trenutka kada sam te vidio, nema nikog kao ti. Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg posljednjeg plesa: Uvijek bih se brinuo o tebi- priča dalje.

Razvod nakon godinu dana

Nakon godinu braka, djevojka je se razvela od supruga jer je uplovila u romansu sa Brajantom koji im je bio kum na svadbi.

– Brajant je bio tu za mene – jednog dana smo se poljubili i svidjelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prijatelji su se vjenčali, a u braku smo deset godina i imamo četiri dječaka – otkrila je Dezire.

(dnevniavaz)