TRČAO SAM I GLEDAO KAKO BUJICA NOSI 2 ČOVEKA: Safeta i komšiju odnela voda, a njegovog sina spasio HRABRI KOMŠIJA (VIDEO)

Region

U Novom Pazaru je vanredno stanje zbog poplava koja je do sada odnela dva života.

Srbiju je danas uznemirio snimak na kome se vidi kako Elvis Zekić pokuša da spasi oca Safeta koji je prethodno zajedno sa komšijom Ramizom Rožajcem upao u vrtloge Trnavice.

Spasioci su uz pomoć građana uspeli da izvuku Elvisa iz bujice, a i dalje se traga za telima njegovog oca i komšije.

Jedan od sagovornika za Kurir TV bio je građanin Novog Pazara koji je pomogao Elvisu da se izvuče iz vodene stihije:

SVE JE OD ALAHA, PA I OVO

Nakon što je izvučen Elvis je dao potresnu izjavu.

– Otac je otišao komšiju da spasi i samo sam video da upada u vodu. Skočio sam za njim, ali nije bilo pomoći. Odnela ga je reka nepovratno. Umalo i mene da odnese. Sve je od Alaha pa i ovo. Samo da ga nađu – sve vreme je ponavljao neutešni Elvis.

– Kad sam krenuo u prodavnicu video sam da dva čoveka plutaju vodom. Počeo sam da trčim za njima. Stigao sam do mostića kad je sin od jednog utopljenog pokušao da ih spasi. Doduše, i on je upao u reku, a ja sam trčao za njima. Elvis je uspeo da se uhvati za granu, a ja sam prišao i pomogao mu da se izvuče.

Građani strahuju od nastanka novih problema za domaćinstva i ljude.

– Dolazili su još pre nekoliko godina iz Vodoprivrede Srbije. Obećavali su nam da će sa opštinskim vlastima da okorite reku. Međutim, to je ostalo samo obećanje. Nažalost, sada smo izgubili dva čoveka – rekao je meštanin Novog Pazara.

– Sve vreme su govorili da su date pare da se Trnavica okoriti. Zašto onda nije okorićena – pita se stanovnik južnozapadnog dela Srbije – rekao je drugi Novopazarac.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs