Unuk pokojnog pjevača razočarao žiri, Bosanac poručio Miliju: „Ustani kad pričaš o njemu“

Showbizz

Direktno iz Batočine na Grandovu scenu stigao je Đorđe Đinović, 24 – godišnji momak sa velikim snovima i ogromnom tremom

Direktno iz Batočine na Grandovu scenu stigao je Đorđe Đinović, 24 – godišnji momak sa velikim snovima i ogromnom tremom zbog koje u „Zvezdama Granda“ nije dao svoj maksimum.

Tokom prve pjesme „Tako lako“ od Dženana Lončarević žiri je razočarano gledao u njega.

– On recituje. Ništa kao da nije jeo – dobacila je Viki Miljković, a ništa se nije promijenilo ni tokom druge pjesme „Laže mjesec“ tokom kog je zaradio panik.

– Mislim da me je savladala trema – rekao je takmičar nakon nastupa, a Snežana Đurišić dobacila da je šteta jer ima divnu boju glasa u donjim lagama.

– Na dedu – dobacio je Saša Popović, a Aleksandar Milić Mili pitao da li je on unuk Cuneta Gojkovića.

– Jesam, iz familije, ne rođeni – rekao je Đorđe.

Mili se složio da je šteta što nije mogao da pokaže više, a zatim dodao da nema ni snage, ni vazduha tokom pjevanja.

– Jesi ti ikada čuo Cuneta kako pjeva? Ko je taj čovjek? – pitao je Dragan Stojković Bosanac Milija, a on rekao da je to predivan vokal i da vrlo dobro zna o kome se radi, te mu je Popović zatražio da kaže bar jednu Cunetovu pjesmu.

– Čuo sam sve pjesme. Odrastao sam uz Cunetove pjesme. Tad smo imali jedan ili dva kanala, to smo morali da gledamo – odgovorio je kroz osmijeh Mili, a Bosanac mu poručio da ustane kad priča o Gojkoviću.

– Snežana mi je rekla je Cunetov unuk, a ni ti nisi znao! – dobacio je Mili Popoviću kroz smijeh.

Marija Šerifović je prokomentarisala da takmičar mora da vježba, da radi i na energiji i na pjevanju, a Popović dodao da on to može, samo nema dobar pristup.

– Moraš da budeš lider, a ti si se uvukao u mišiju ruku – poručila je Viki takmičaru, a Popović ga pitao što nije pjevao dedinu pjesmu, kao što je „Kafu mi draga ispeci“ ili „Janičar“.

– Ove sam vježbao nakon audicije, mislio sam da će biti dobro – odgovorio je Đinović, na šta je Bosanac dobacio da je htio da bude moderan, umjesto da pjeva lijepe Cunetove pjesme.

– Čekajte, objasnite kako mu je unuk? – pitala je zbunjeno Viki, te je takmičar objasnio da su njegova baka i Cunetova majka bile rođene sestre.

– To se zove rođak – zaključila je Marija, a takmičar istakao da je to na početku i rekao.

(express/grandonline)