Djevojka snimila kako je šef zlostavlja, cijeli grad vidio!Stanovnici uzeli pravdu u svoje ruke – Krvnički ga pretukli(VIDEO)

Svijet

Radnica u popularnom restoranu u Kartaheni snimila je zlostavljanje koje je pretrpjela od strane šefa.

Karlos Eskivel, vlasnik popularnog restorana u historijskom centru Kartahene u Kolumbiji, pošteno je pretučen od bijesnih građana nakon što su na društvenim mrežama vidjeli snimak njegovog se*sualnog zlostavljanja jedne zaposlene.

Umorna od njegovih napada, neimenovana djevojka ga je nedavno tajno snimila kako je poziva na intimne odnose i hvata se za intimne dijelove tijela, a video je podjelila sa rođacima i nekim prijateljima koji su zajedno sa ostalim osvetnicima priredili sastanak nasilniku.

Vlasnika restorana brutalno je prebio očuh djevojčice, kojeg je policija uhapsila zbog nanošenja teških telesnih povreda. Portal Kolumbijanu prenosi da bi Eskivel svakako gore prošao da policija nije odmah požurila na mjesto incidenta, pa dodaje informaciju da je isti nesretnik i ranije maltretirao svoje zaposlene. U nastavku piše da će Eskvivel u svakom slučaju morati da odgovara nadležnima za se*sualno zlostavljanje djevojke koja je snimila video.

Upozorenje, video nije za mlađe od 18 godina:


TITOXNET