Bosanka ljepotom očarala Popovića: „Ja bih je uzeo, vidiš kakva je riba“

Showbizz

Nataša Vukajlović (25) iz Gradiške stala je prvi put na veliku Grandovu scenu sa željom da pokaže svima svoj talenat za pjevanje.

Čim je izašla na binu, svi su primjetili njen fizički izgled koji je potpuno bracio u trans sve muške članove žirija.

Publici se predstavila pjesmama „Kukavica“ i „Zbog tebe“, ali ni scenski nastup, ni ljepota joj nisu pomogli da privoli strogi žiri, pa je ona pjevanje završila bez glasova.

Kako je i sama priznala, odabrala je pogrešan tonalitet pjesme, pa nije mogla da pokaže sve što zna. Sa tim mišljenjem se saglasila i Snežana Đurišić koja je prva uputila komentar takmičarki.

– Nagovorio me Sale da povučem panik i ja sam povukla. Mislim da si u obadvije pjesme odabrala pogrešan tonalitet i da te je to koštalo večeras. Nisko, falš, je bilo i to je po mom mišljenu bilo za panik – rekla je Snežana, a onda se Saša dobacio:

– Pa Nova godina je ljudi, jeste ovo možda bilo za panik, ali se i publika dobro zabavila. Znam da i gledaoci vole ovu pjesmu, pa sam htio da je čujemo do kraja – kazao je Popović, a onda se Ana Bekuta uključila u raspravu.

– Pogledajte vi kako je ona zgodna i kako je lijepa. Haljina božanstvena, dužina, kosa, sve si večeras pogodila – rekla je Ana.

Snežana je na kraju poručila Popoviću da je on uzme i da radi sa njom do drugog kruga, a Popović je na to žestoko odgovorio:

– Ne mogu ja da je uzmem. Ako od vas osam neće niko, pa ne meni kažete uzmi je ti. Ja bih je sigurno uzeo, pa vidiš kakva je riba. Pogledajte je, žao mi je Nataša, ali ispadaš – zaključio je Saša.

(express/grandonline)

Tags: Zvezde Granda