Krvava novogodišnja noć u Nišu: U masovnoj tučnjavi mladić uboden nožem u stomak

Crna hronika

Koškanje u restoranu preraslo u obračun

Dvadesettrogodišnji Nišlija teško je povrijeđen tokom novogodišnjeg slavlja u jednom niškom restoranu kada je došlo do masovne tučnjave gostiju, piše Telegraf.

Iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra saopšteno je da je iz masovne tuče primljeno ukupno sedam lica.

– Svima je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, dvojici pacijenata odmah po prijemu pomoć je ukazana na odjeljenju reanimacije. Pacijent M.S. (33) primljen je sa ubodnom ranom u predjelu trbuha, odmah je hriruški zbrinut . Nakon operacije, hemodinamski stabilan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Pacijent S.S. (23) u Urgentni centar primljen sa velikim površinskim povredama lica. Poslije urađene kompletne dijagnostike sagledan i od strane neurohirurga. Sve povrede su sanirane i pacijent je u stabilnom stanju otpušten na kućno liječenje. Još pet pacijenata koji se također dovode u vezu sa ovom tučnjavom, medicinski su zbrinuti nakon čega su svi poslati na dalje kućno liječenje- saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Kako saznajemo, do krvavog obračuna došlo je oko tri sata iza ponoći kada je došlo do koškanja koje je preraslo u krvavi obračun.

(dnevniavaz)