Neki je podržavaju, a neki osuđuju: Postat će baka u 32. godini života

ispovijest

Kaže kako će biti bolja baka svojim unucima

Šenon (Shannon) ima 32 godine, ali za samo nekoliko sedmica postat će baka.

Iako priznaje da izgleda premlado da bi imala unuke, kaže da je oduševljena i da jedva čeka razmaziti svoju prvo unuče.

Šenon je svoju kćerku dobila kada je imala samo 16 godina, a njena kćerka slijedila je istu sudbinu te također ostala trudna sa 16 godina.

@shann_32_xoxoxoxx We laughing you know nothing.. #fyp ♬ original sound – 𝐑𝐮𝐛𝐲 😎

Iako je prvo ostala šokirana i zatečena, mlada baka kaže da je sada presretna i jedna od najvećih podrška svojoj kćeriki.

– Imala sam 15 godina kada sam ostala trudna i 16 kada sam je rodila. Dakle, bila sam vrlo mlada majka. I da, imala sam je dok sam bila mlada, ali znate šta? Bila je to najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Apsolutno najbolja stvar koja je ikad došla u moj život. Toliko me promijenilo kao osobu, promijenilo je apsolutno sve na meni. I ne žalim ni zbog jedne stvari u vezi s tim, ni zbog jedne jedine stvari – ispričala je Šenon.

Kaže kako će biti bolja baka svojim unucima.

– To je sve što mogu učiniti, samo je podržati i biti uz nju, što i jesam. Bila sam na svakom pregledu, svakom ultrazvuku, sve sam radila za nju. Kupila sam joj sve za bebu, jer ona nije imala svoja primanja, pa smo mi sve osigurali. Ne samo ja, svi drugi oko mene također. I imamo sve, svi smo spremni. Samo ćemo biti uz nju i nadamo se da joj svi možemo pomoći – dodala je.

Nakon što je cijelu situaciju podijelila na TikToku, Šenon je izazvala raspravu u komentarima.

I dok su je mnogi korisnici hvalili što je podrška svojoj kćerki, mnogi su je osuđivali što je dopustila da se to dogodi.

(dnevniavaz)