Siromašni Roditelji Usvojili Su Dječaka I Doveli Ga U Trošnu Kuću, Nakon 20 Godina Im Je Ovako Vratio: Sad Žive U Luksuzu…

ispovijest

Siromašni roditelji usvojili su dječaka i doveli ga u trošnu kuću, nakon 20 godina im je ovako vratio: Sad žive u luksuzu…

Džajvi Lazaro Badile II rođen je na Filipinim i ostavljen je na vratima sirotišta. Nikad nije upoznao svoje biološke roditelje. Par koji ga je usvojio cijelog života je oslovljavao sa Nanej i Tatej. Još kao dijete obećao im je da će im obezbijediti ljepšu kuću i bolji život.

Džajvi zajedno sa Nanej i Tatej živio je u trošnoj kući. Porodica na rubu egzistencije dala je sve od sebe da dečak redovno ide u školu i da bude što bolji, kako bi mogao sebi da obezbijedi dobar posao i samostalan život. Džajvi poslije završenog fakulteta i studija u Australiji zaradio je više nego što je očekivao.

“Sad kad mi se pružila prilika da im se odužim, mojim roditeljima ću da obezbijedim sve što nisu ni sanjali da mogu da dobiju”, rekao je Džajvi.

On im je kupio novu kuću i ovih dana zajedno sa njima putuje svuda po svijetu. Džajvijevu životnu priču mediji su nazvali filmskom u kojoj je siromašni dječak zahvaljujući ljubavi postao milioner. (novi.ba)