Ovo je devojka koja je poginula : S njom u kolima bio i mlađi brat, vozila ga je u školu tuga

Crna hronika

Djevojka (21) iz jednog sela kod Novog Pazara poginula je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je svojim automobilom sletila s puta, dok je njen maloletni brat (14) lakše povrijeđen.

Nesreća se dogodila jutros oko 7.30 sati u mjestu Cvijetnje kod Novog Pazara, kada je devojka upravljajući “polom” iz za sada nepoznatog razloga sletila s puta i prevrnula se.

Meštani Novog Pazara kažu za Kurir da je nastradala djevojka krenula na posao, dok je brata vozila u školu.

– Dogodila se velika tragedija, a njena porodica je očajna nakon što su saznali da je poginula. Čuli smo da je krenula na posao, a povezla je i brata u školu. Put na kom se dogodila nesreća je veoma loš i sigurno je i on doprinjeo udesu – kažu oni i dodaju:

– Sumnja se da je vozila malo brže nego što treba, kao i da je usljed magle i rose koja je bila proisutna na kolovozu sletila s puta.

Naš sagovornik tvrdi da je djevojka pre nego što je sletila u livadu pored puta, krivudala kolovozom.

– Počela je navodno, da proklizava “polom” po kolovozu, ali pošto je izgubila kontrolu nad vozilom kola su se zanjela i prevrnula pored puta. Djevojka je ispala iz kola, dok je njen brat ostao u autu – kaže sagovornik i dodaje:

– Djevojka je od zadobijenih povreda preminula na mjestu, dok je njen maloljetni brat zadobio lakše tjlesne povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru.

Pazarci navode i da nastradala navodno nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

(Izvor:Kurir.rs – B .T.)