OVO JE DEVOJKA NAĐENA MRTVA U STANU NA ZVEZDARI! Dirljivim porukama rodbina i prijatelji se opraštaju od nje! FOTO

Crna hronika

Ovo je I. K. (26) čije telo je danas pronađeno u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Njeno telo pronašla su braća koja su morala da provale u stan jer im se sestra nije javljala danima.

Od Ivane K. se na društvenim mrežama opraštaju rodbina i prijatelji.

– Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u rajsko naselje. Strikova lepotice, prerano nas napusti – napisao je njen stric.

Komšije koje su u šoku zbog tragedije koja se dogodila, ispričale su da su braća dolazila i tražila je.

– Dvojica mladica su došla kod nas na vrata i trazili je. Bili su jako potreseni i uznemireni. Nismo uopšte pretpostavljali da se ovako nešto desilo, strašno je. Ceo život smo ovde, nikada nije bilo problema ni incidenata – kažu uzrujane komšije.Podsetimo, telo 26-godišnje devojke zatečeno je sa podignutom bluzom, otkopčanim pantalonama i ima vidne povrede na vratu.

Njena smrt vodi se kao sumnjiva, dok u stanu nema tragova borbe i premetačine.

– Došlo je nekoliko devojaka koje su se nedavno doselile ovde u kraj, ali nije bilo problema. Jutros kad sam čula vrisku i hitnu pomoć, zaledila sam se. Ovde nije bilo nikada ništa slično. Šta je moglo da se desi sam bog zna – rekla je komšinica za Kurir.

Na čitavoj zgradi su spuštene roletne, a kako saznajemo, komšije su u šoku, a devojku nisu poznavali i nikada nisu čuli ništa što bi ukazalo na nasilje u stanu u prizemlju zgrade. Kako dodaju, to im jeste najčudnije.

Podsetimo, telo 26-godišnje devojke zatečeno je sa podignutom bluzom, otkopčanim pantalonama i ima vidne povrede na vratu. Njena smrt vodi se kao sumnjiva, dok u stanu nema tragova borbe i premetačine.

Obdukcija će pokazati vreme i uzrok smrti.

Kurir.rs