Dado Polumenta zaplakao u emisiji zbog sestrine sudbine

Showbizz

Folk pjevač Dado Polumenta gostovao je u jednoj TV emisiji, gdje je prvi put otvorio dušu o sestri i rasplakao se pred kamerama

Folk pjevač Dado Polumenta gostovao je u jednoj TV emisiji, gdje je prvi put otvorio dušu o sestri i rasplakao se pred kamerama.

Njegova sestra Dajana živi u Švedskoj sa roditeljima, a gotovo da niko nije znao koliko se njen život promijenio otkad je primila pogrešnu injekciju.

-Dajana je sestra moja koja je rođena kao svaka druga beba, kao normalno dijete… Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima i nisam imao priliku nikada ni da pričam o tome… Ali, mogu reći samo da sam od nje mnogo naučio o životu o ljudima, o.. – zaplakao je Polumenta.

Dado je neskrivajući suze kroz jecaj pričao o svojoj sestri koja je od njega mlađa tri godine i kojoj su ljekari kada je imala samo tri mjeseca dali pogrešnu injekciju.

-Kako da kažem, to je fascinantno kada znate da nekome ne možete da pomognete i kada znate da će tako da živi. Hvala dragom Bogu na takvim roditeljima, definitivno to kolika je težina sa druge strane je velika blagodet data od Boga da bi znali da cijenimo zaista svaki korak, svaki gutljaj vode koji čovjek može da uzme sam.

(Express/Pink)