ŠOK TVRDNJE BRATA RADE MANOJLOVIĆ: Ona Nikada Nije Ni Bila Sa Harisom U Vezi! OTKRIO DETALJE

Showbizz

ŠOK TVRDNJE BRATA RADE MANOJLOVIĆ: Ona nikada nije ni bila sa Harisom u vezi! OTKRIO DETALJE

Pevač Nenad Manojlović, brat po ocu Rade Manojlović, prvi put je otvoreno govorio o sestrinom raskidu s pobednikom “Zvezda Granda” Harisom Berkovićem, pa otkrio da i sam nije siguran da li je to bila veza ili marketinški trik, kako se u više navrata i spekulisalo.

Naime, Nenad je istakao da ne zna šta se s njihovom vezom dešava niti da li su ikada bili zajedno. Kako i sam kaže, moguće da je sve bila fora, te da Rada i Haris nikada nisu bili u ljubavi, već da je oko svega napravljena samo reklama.

– Nemam ništa da kažem što već nije rečeno dosad. Nemam blage veze šta se dešava među njima i da li se dešava uopšte nešto ili je to sve marketinški trik bio. Ukoliko su zajedno, želim im svu sreću, ali mislim da nisu. Ništa ne može na silu ako im nije suđeno da budu zajedno. Ukoliko nisu, ko zna zašto je to dobro – rekao je Nenad, koji priznaje da sa Harisom nikad nije izašao u provod, ali zato za jedno redovno voze motore.

– Haris je divan momak, gotivim ga kao lika. Mi smo svako veče u kafani, nama je provod kada provozamo turu motorom ili tako nešto. Ja sam sreo njega posle nekih svirki nekoliko puta i video sam da je on ekstra lik i opušten. Haris nije nadmen, već je prizeman momak i ja ga baš gotivim. Nijednu ružnu reč nikada ne bih mogao da kažem za njega.

Inače, često se polemisalo o saradnji Nenada i Rade, te on kaže da ga je u početku prvo estra odbijala za duet, a onda se njemu nije svidela pesma kada je ona htela. Ne bih da obećavam ništa. Pričalo se o tome i bilo je indicija i sa moje i sa Radine strane da se snimi pesma. Međutim kada sam ja želeo, ona je imala neka preča posla, a kada je ona htela, meni se pesma nije svidela. Bilo bi mi drago da snimimo nešto zajedno, to bi bilo stvarno lepo, ali pre toga moram da napravim svoju diskografiju. Snimio sam sedam pesama i dva dueta, a ako naiđe dobra pesma, svakako bih je snimio sa svojom sestrom – zaključuje Manojlović. (kurir.rs)