Ostavila ga supruga ali sve se okrenulo: Dobio 71 milion eura na lutriji

Zanimljivosti

Otkrio da novac želi da potroši na novu kuću s bazenom, džakuzijem i osobljem koje bi se brinulo za nju, te na putovanja, sportske događaje i četiri nova auta

Samo 18 mjeseci nakon što ga je žena napustila, Ade Gudčajld (Goodchild) osvojio je 71 milion eura na lutriji “EuroMillions”.

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj historiji, a ona kako bi preživjela mora raditi dva posla, njegova bivša supruga Suzana tvrdi da se nije pokajala.

– Jadnica je godinama bila nesretna s njim jer je postao jako sebičan. Dugo je to trpjela, ali onda joj je prekipjelo. Nije htio pomoći oko poslova u kući i vrtu, pa čak ni prošetati njihove pse. Čak i nakon razvoda, morala se vraćati svaki dan kako bi ih izvela u šetnju – ispričala je njena majka.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/536m9fU1rX0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Gudčajld tvrdi da je s bivšom ženom ostao u dobrim odnosima te da nisu ni u kakvoj svađi.

– Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milion eura, nije mi vjerovala jer zna da volim da se šalim – ispričao je.

Otkrio da novac želi da potroši na novu kuću s bazenom, džakuzijem i osobljem koje bi se brinulo za nju, te na putovanja, sportske događaje i četiri nova auta.

(dnevniavaz)