Majka Platila Ćerki Venčanje, Pa ZATRUDNELA Sa Zetom: To Nije Sav Užas Koji Joj Je Priredila

ispovijest

Majka platila ćerki venčanje, pa ZATRUDNELA sa zetom: To nije sav užas koji joj je priredila

Britanka Džuli Vol (53) iz Tvikenhema platila je venčanje svoje ćerke iz snova koje je premašilo 17.000 evra. Kao znak zahvalnosti, par je pozvao ženu na medeni mesec, kako bi i ona uživala na lepom putovanju.

Međutim, ispostavilo se da je to bila velika greška, barem za ćerku Loren Vol (34). Odmah nakon povratka sa medenog meseca, njen suprug Pol Vajt (35) je promenio raspoloženje, krio telefon od nje i postao potpuno misteriozan lik, da bi se kasnije utvrdilo da je njena majka na medenom mesecu zatrudnela sa zetom.

Loren je o ljubavnom trouglu koji joj je priredila sopstvena majka govorila za tabloid Mirror, istakavši da je bila neverovatno povređena i da se jedva oporavila od šokantnog saznanja i izdaje koju su joj majka i muž priredili. O vezi tašte i zeta, Loren je saznala preko svoje sestre, koja je jednom prilikom čula njihove “čudne razgovore”.

– Jednog dana sam odlučila da ih suočim sa saznanjem i nisu imali kud, sve su mi priznali. Takođe je priznao da je mojoj majci napravio dete na našem medenom mesecu – rekla je Loren.

To, međutim, nije bilo sve. Džuli i Pol su se venčali i već dve godine su u braku. Loren, naravno, nije prisustvovala venčanju svog doskorašnjeg muža i majke, a sa njima je prekinula svaki kontakt. (objektiv.rs)