Baka uslikala posljednju fotografiju bebe s majkom koja je umrla

Crna hronika

Baka je uslikala posljednju fotografiju bebe s majkom koja je umrla nekoliko tjedana nakon porođaja. Zaspala je i nikada se nije probudila.

Novorođenčad donose veliku radost i ljubav u naše živote. Pružaju nam nevjerojatne trenutke za pamćenje, ali za jednu baku ova divna prigoda bila je ispunjena tugom.

Abbie Hallawell je 9. rujna na ovaj svijet dočekala svog prvog unuka Parker John. Ali nažalost, mozak njezine 17-godišnje kći Teegan Barnard je ostao mrtav. Nikada se nije probudila.

Teegan je rodila zdravog dječaka teškog nevjerojatnih 6,5 kilograma, ali razvila je ozbiljne komplikacije tijekom porođaja te je pretrpjela srčani zastoj. Preminula je nekoliko tjedana kasnije.

alenog Parkera će odgajati njegov otac i baka.

Abbie je rekla da će učiniti sve što je moguće kako bi njezin unuk znao koliko ga njegova majka voli.

Ona je rekla: “Bila bi najbolja mama na svijetu. Imala je toliko ljubavi prema njemu.” “Toliko mi nedostaje, to je nepodnošljivo. Ne mogu zamisliti budućnost bez nje, učinila bih sve da je vratim.”

Abbie se pobrinula da Teegan u posljednjim trenucima drži svoje dijete u naručju. Čak je uslikala fotografije kako bi ih pokazala Parkeru kada odraste.

Rekla je: “Toliko mi je važno vidjeti Parkera u naručju njegove mame jer tamo mu je mjesto.”

Slomljena baka uslikala je fotografiju Parkera kako se smiješi dok je u posljednjim trenucima ležao pored majke.

Upućujemo molitve Teeganinoj obitelji dok se pokušavaju suočiti s teškim gubitkom. Drago nam je što će Parker odrasti znajući koliko ga je njegova majka voljela.

TITOXNET