Otac uhvatio kćerku sa ženskarošom, njen amidža ga je stravičnim nokautom poslao u bolnicu

Svijet

Niti jedan roditelj ne želi da uhvati kćerku sa dečkom u krevetu, posebno ukoliko se radi o nekom ženskarošu koji je na lošem glasu. Iz tog razloga roditelji stalno savjetuju djecu s kim će se družiti, međutim stvari vrlo često krenu po zlu.

Poznavanje borilačkih vještina ponekad vrlo zna biti korisno. Ukoliko neko nije vješt borac, onda je dobro imati nekoga u blizini koji zna primjeniti prave udarce kada je to potrebno.

To potvrđuje i neobična priča gdje je jedna djevojka uhvaćena kako vodi ljubav sa dečkom pa je njen otac morao zatražiti pomoć svog brata.

Iz Kine stiže pomalo nevjerovatan video nakon što je otac prilikom dolaska s posla u krevetu uhvatio kćerku sa njemu nepoznatim muškarcem.

Ljutiti otac koji očigledno nije vješta u tuči je odmah pozvao u pomoć sina i brata preko kojih je nepoznatom dečku želio poslati jasnu poruku.

Sin je prepoznao dečka za kojeg se ispostavilo da je lokalni ženskaroš i da vrlo često zavodi djevojke i odvodi ih u krevet.

Nakon toga je djevojkin stric krenuo u akciju te je brutalnim udarcima pretukao ženskaroša. S obzirom na pokrete jasno je znao šta raditi da ga onesposobi te da ima iskustva sa borilačkim vještinama, odnosno karateom.

Prvo mu je uputio nekoliko preciznih udaraca u predjelu vrata, zatim ga je oborio na krevet gdje ga je brutalnim udarcima dotukao.

Na sve se uključio i djevojki amidža koji je mladića uhvaćenog u akciji pretukao kaišem, pa je na kraju pomoć morao tražiti u hitnoj.

Nije poznato s kakvom kaznom je prošla djevojka, ali nakon ovakve scene sigurno joj više neće pasti napamet da u sobu dovodi nepoznate muškarce.

S druge strane i nesretni mladić će sigurno ubuduće paziti u čiji dom ulazi jer se lekcije poput ove pamte za cijeli život.