OVO JE TAMARA KOJA JE POGINULA KOD JAGODINE: Nastradala na dan kada je trebalo da bude izabrana za potpredsednicu Foruma Žena!

Crna hronika

U naselju Trnava kod Jagodine jutros oko četiri sata se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli mladić Bogdan A. (28) i žena koja je bila na mestu suvozača Tamara R. (46) iz Paraćina. Tamara je, kako saznaje Kurir, u svom gradu bila veoma poštovana i voljena!

Nakon tragedije, od Tamare su se oprostili njeni prijatelji ali i stranka POKS čiji je član bila.

– Obaveštavamo javnost, a pre svega naše saborce, članove i simpatizere, da nas je iznenada napustila naša Tamara.

Tamaru je krasio nepokolebljiv duh i kreativnost u razmišljanju, bila je dobar čovek, odličan prijatelj i veran saborac, te je ovo težak gubitak za naš odbor, ali i za Paraćin u celini, s obzirom koliko je Tamara mogla da doprinese. Nastradala je u saobraćajnoj nesreći na dan kada je trebalo da bude izabrana za potpredsednicu Foruma Žena POKS Paraćin, kao opredeljeni monarhista.

Porodici i prijateljima izjavljujemo najdublje saučešće, a Boga molimo za večni nezaborav naše Tamare. O datumu i vremenu sahrane porodica će naknadno obavestiti rođake i prijatelje – stoji u saopštenju POKS Paraćin na društvenim mrežama.

I prijatelji poginule Tamare R. skrhani su od bola.

– A bila si najveći borac! Prebrodila si uspešno velike životne nedaće i uspela u svemu. I sada, kada je trebalo da uživaš, ti si otišla. Zašto, Tamarice? Zašto Bog uzima samo najbolje? Putuj sada na neko bolje mesto i nađi večni mir. Nek te anđeli čuvaju i neka ti je večna slava, drugarice moja – navodi se u jednoj od potresnih poruka na Tamarinom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, sumnja se da su ovoj nesreći doprinela dva faktora.

– Sumnja se da je mladić vozio neprilagođenom brzinom, a tragediji su doprineli i loši vremenski uslovi, te je on izgubio kontrolu nad vozilom marke “škoda”, sleteo s puta i udario u betonsku banderu – kaže izvor Kurira.

Kurir.rs – D.A.