Muharem Serbezovski pao s bine i slomio kuk: Operisan sam, sada se dobro osjećam

Showbizz

Legenda narodne muzike Muharem Serbezovski danas je operisao kuk u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”

Legenda narodne muzike Muharem Serbezovski danas je operisao kuk u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu. Muharem se javio samo za “Express” i kazao kako je operacija prošla odlično, te da sada slijedi oporavak. Iako još pod uticajem narkoze, kazao nam je da je na operaciju krenuo s pjesmom, pa je sve izgledao kao da ide na koncert a ne na teški operativni zahvat.

A rekao nam je šta se desilo. Naime, bio je na snimanju novogodišnjeg programa kod Gorana Čomora u Bijeljini. Dok je šetao po bini, nije ni vidio da je rupa ispod njega, zapeo je i pao sa visine od metar i po.

@avaz.ba #fyp #foryou #foryoupage #muharemserbezovski ♬ original sound – Dnevni avaz

-Odmah je stigla Hitna pomoć, utvrdili su povrede. No, ja nisam želio da odem a da ne odradim svoj dio posla. Tako sam sa slomljenim kukom ostao i pjevao sve ono što se od mene tražilo. Tek kada sam sve završio, zaputio sam se za Sarajevo. Iako su mi već tamo nudili da se operišem, odlučio sam ići kući. Jutros sam odmah primljen u Opću bolnicu, gdje me je danas i operisao dr. Ismet Gavrankapetanović – ispričao nam je Muharem dodavši još da je noć prije sanjao sve ovo što mu se desilo.

-Osjećam se dobro, sve je odlično prošlo. Slijedi oporavak, ali i to ćemo brzo, uz Božiju pomoć, prevazići – rekao nam je Muharem.

A sam Čomor, očaran ovom Muharemovom gestom, morao se oglasiti.

-Ozbiljno poštovanje za gospodina Muharema Serbezovskog koji je sinoć na snimanju novogodišnje emisije imao nezgodu. Poslije intervencije hitne pomoći, vratio se u studio i otpjevao 8 pjesama. Profesionalac od kojeg moramo učiti. Znao sam da me cijeni kao voditelja, ali ovim gestom, iskazujem mu duboki naklon. Bog ti dao zdravlje.

(dnevniavaz)