Novo lice Putinove ljubavnice šokiralo javnost: Izgleda drugačije

Svijet

Ova 39-godišnjakinja nije željela da razgovara o ratu o Ukrajini

Alina Kabajeva, bivša gimnastičarka i olimpijska šampionka, danas je većini svijeta poznata kao ljubavnica Vladimira Putina, predsjednika Rusije. Da li je to zaista istina ili ne vjerovatno nikada nećemo saznati, ali činjenica je da brojne informacije i saznanja svjedoče u prilog njihovoj dugogodišnjoj romansi.

Rijetko se pojavljuje
Kabajeva se relativno rijetko pojavljuje u javnosti, pa je ove godine svega desetak puta viđena na nekim javnim, zvaničnim događajima, ali se u subotu obrela u Sočiju kako bi otvorila novi centar za gimnastiku.

Ova 39-godišnjakinja nije željela da razgovara o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo koleginicama gimnastičarkama.

– Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni da sanjam uvjete kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti – rekla je ona.

Medijima je bila interesantna i Alinina pojava – već mjesecima se spekulira da su se i ona i Putin podvrgli izvjesnim plastičnim operacijama podmlađivanja i zatezanja lica. Ruskinja zaista izgleda vidno drugačije u odnosu na ranije godine – njene jagodice su punije, usne veće, a na licu nema nijednu boru iako je u godinama kada je to nemoguće.

Ljubavna veza
Inače, moskovskim državnim medijima nije dozvoljeno da pišu o 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina, kao ni o dvoje djece koje par navodno ima.

Inozemni mediji su u septembru ove godine objavili da je gimnastičarka navodn abortirala i to u trenutku kada je bila trudna već više od 20 sedmica, a na Putinovo insistiranje, prenosi “Daily Mail”.

– Kao rezultat toga odnos Putina i Kabajeve se pogoršao. Također, poslije abortusa je došlo do komplikacija i Kabajeva nije mogla da se pojavljuje u javnosti neko vrijeme – piše na Telegram kanalu General SVR.

Oni tvrde da imaju pouzdanje informacije iz Kremlja, ali nisu pružili nikakve čvrste dokaze za to.

(dnevniavaz)