Najemotivniji nastup u “Zvezdama Granda”: Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu majka i otac

Showbizz

Ja sam mu baka sa majčine strane, a on nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška, rekla je Bojanova baka

U sinoćnoj emisija “Zvezde Granda” nastupao je dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski. On je pjevao numere “Sin” Šerifa Konjevića i “Pjesma” Šabana Šaulića, te osvojio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Bojanova baka, koja je bila u sobi emocija, se najviše obradovala tome, te se emotivnim riječima obratila svima.

– Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka – rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

Moglo se vidjeti da se i Bojanu steglo grlo, a suze su same krenule, a u tom trenutku rame utjehe mu je pružila voditeljica Sanja Kužet.

Nakon toga je uslijedio aplauz podrške od strane publike, ali i članova žirija.

– Baka je donijela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno – istakao je Saša i uspio da mu izmami osmijeh na lice.

Saša Popović je pružio riječi podrške mladom Bojanom, te istako da je ovo jedan od najemotivnih trenutaka u historiji “Zvezda Granda”.

– Specifična je situacija, ali Bojane vidi “Zvezde Granda” su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug – objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmeh na lice i sa velikim ponosom napustio Grandovu scenu spreman da krene u ostvarenje svog najvećeg životnog sna.

(dnevniavaz)