Možete da me ubijete, ali za mene su Kosovo i Metohija NAJVEĆA SRPSKA SVETINJA: Nikad jača poruka Vučića

Region

Za mene je Srbija svetinja, bolje da me nema nego da vam je predam u ruke i neću da vam je predam u ruke, kazao je predsednik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon odluke Aljbina Kurtija da Nenada Rašića protivustavno i protivno Briselskom sporazumu imenuje za ministra za zajednice, kao i sramne reakcije Evropske unije na taj potez i istakao da je za njega Kosovo i Metohija najveća srpska svetinja.

– Izabrali su najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković, ne postoje gori, koji ničije poverenje u Srbiji nemaju, ali imaju poverenje Aljbina Kurtija i zapadnih agentura. Misle da će time da nas uplaše. Nema problema. Možete da uništite predsednika Srbije, da organizujete proteste u Srbiji, da me ubijete. Ali za mene su Kosovo i Mertohija najveća srpska svetinja. Za mene je Srbija svetinja, bolje da me nema nego da vam je predam u ruke i neću da vam je predam u ruke, zato niko iz Srbije neće biti u Tirani 6. decembra – podvukao je predsednik.

Podsetimo, Kurti je ranije danas imenovao predsednika Progresivne demokratske stranke Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak, i najavio da će predsednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova Radu Trajković imenovati za Rašićevu savetnicu.

Srpska lista ocenila je danas da koliko god funkcija da im Aljbin Kurti dodeli, Rada Trajković i Nenad Rašić neće imati podršku srpskog naroda, jer su na izborima imali broj glasova koji je na nivou statističke greške, a politiku gledaju samo kroz prizmu ličnog interesa. Detaljnije o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

objektiv.rs