Hamdija je otac petero djece. Nosi balvane i nema posla: “Daje konja, auto i koze ko ga zaposli (VIDEO)

Region

Hamdija Ramulj iz Viteza nikako da dođe do stalnog ili privremenog zaposlenja.

Zbog toga se odlučio ponuditi nagradu ili mito kako to kažemo u Bosni onome tko mu sredi zaposlenje u nekoj firmi gdje će imati i osiguranje jer je otac petero djece.

Kaže redovnim putom nikada neće dobiti posao jer sve ide preko “veze”. Hamdija odlazi u šumu da siječe drva ali sve je teže izbjeći šumare i kazne.

Bio je čak osam dana u zatvoru zbog sječe šume. Zbog toga je odlučio dati konja, koze i automobil onome tko mu “sredi” posao u nekoj firmi na neodređeno vrijeme.

-Uselili smo u svoju kuću. Živjeli smo kao podstanari. Međutim još nismo uspjeli prikopčati struju. Dakle djeca kojaidu u školu uče uz lampu ili svjetlo svijeće. Radio sam razne poslove pa čak kopao i grobnice.

U šumu više ne smijem jer sam bio u zatvoru zbog sječe šume pa evo tko hoće da me stalno zaposli dat ću mu konja, koze, automobil.

Nema veze može to biti i posrednik koji mi može garantirati stalno zaposlenje”, govori nam Hamdija dok na leđa tovari veliko drvo kao da je čačkalica. Toliko je snažan ovaj čovjek da je to prosto nevjerojatno.

Više pogledajte u video klipu


titoxnet