Takmičarka grcala u suzama i napustila scenu: Sanja Kužet otkrila šta joj je šapnula

Showbizz

I da, uslijedio je panik taster već tokom prve pjesme

Sa ambicijom i željom Anđela Murišić, dvadesetjednogodišnja djevojka iz Crne Gore stala je na Grandovu scenu i na žalost ubrzo doživjela razočarenje. Već nakon prvih stihova žiri je bio jednoglasan.

-Ajmo ljudi – rekla je Marija Šerifović aludirajući na panik taster budući da pjevanje nije ispunilo kriterijume članova žirija, što se odmah moglo primijetiti i po njihovim izrazima lica.

I da, uslijedio je panik taster već tokom prve pjesme.

–Nju je trema ubila!- odmah je dobacila Snežana Đurišić, dok je Mariju Šerifović zanimalo da li se Anđela inače bavi pjevanjem.

Ipak, Mara je ostala bez odgovora budući da takmičarka nije mogla da zaustavi suze.

-Ništa, ti si gotova. Idi vježbaj pa se vrati- poručila je Šerifovićka.

Iako je smatrala da bi se u drugoj numeri koju je pripremila bolje snašla ovoga puta nije dobila priliku s obzirom da nije osvojila nijedan glas.

-Ne vrijedi, poslije panika ne vrijedi. Prvo što je ona sada u stresu i ne može da dođe sebi. Dajte joj jedan aplauz- rekao je Saša Popović koji nije ostao imun na njene suze.

Naravno, podršku da nastavi da radi ono što voli, ali i da uči i vježba pružili su joj svi članovi žirija kao i publika u studiju koja je ispratila gromoglasnim aplauzom.

-Nemoj da si razočarana, radi na svom samopouzdanju i ne dozvoli da te trema vodi. Izašla si prelijepa i hrabra, nije uspelo, ali sljedeći put hoće- posavetovao je Mili.

Uprkos podršci takmičarka je i dale stajala sa knedlom u grlu i jedva prošaputala Sanji Kužet da želi još jednom da pokuša.

Ipak do izuzetka nije došlo, a takmičarka je zbog konačne odluke tužna napustila scenu.

(dnevniavaz)