Novi detalji nesreće kod Podgorice: Poginule tri osobe nakon slijetanja automobila, jedna od njih maloljetna

Crna hronika

Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mjesta u mjestu Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima, rekao je Mijajlović

Tri osobe poginule su jutros, nakon što je jedno vozilo sletjelo u potok, sa malog mosta u Rogamima, u okolini Podgorice.

Iz rijeke je prvo izvučeno tijelo ženske osobe, da bi nakon nekoliko sati potrage ronioci Regionalnog centra izvukla još dva tijela, piše Anadolija.

Četrdesettrogodišnja A.K, šesnaestogodišnji M.K. i tri godine stariji N.K stradali su prilikom izlijetanju automobila sa malog mosta u Rogamima, pišu Vijesti.me.

Do nesreće je došlo kada je vozilo marke Golf 3 iz za sada neutvrđenih razloga sletjelo sa malog mosta.

– Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mjesta u mjestu Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koja su nakon saobraćajne nesreće automobilom sletjela u rijeku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tijela. Tijela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje – rekao je “Vijestima” Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.(dnevniavaz)