Političarka traži da se svaki negativan komentar o Aleksandru Vučiću kazni zatvorom

Region

Da se konačno nauče pameti i da se predsjednik na svaki način mogući zaštiti, jer ovo je sve planski da bi mu crpili energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim, napisala je Grozdanović

Srbijanska političarka Ana Grozdanović (SPS) na Instagramu je pokrenula inicijativu da se svaki negativni komentar o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kažnjava zatvorskom kaznom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

– Zamolila bih svoje političke kolege koji sjede u zastupničkim klupama da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svakoga ko ostavi loš komentar prema predsjednku države. A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsjednika još ozbiljnije kazne. Da se konačno nauče pameti i da se predsjednik na svaki način mogući zaštiti, jer ovo je sve planski da bi mu crpili energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim! Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu i malo se educirati, trenirati čime će biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju za ubuduće – napisala je Ana Grozdanović.(Izvor:Avaz.ba)