Užasne scene u školi u Trsteniku: Učenici se iživljavaju nad profesoricom i sve snimaju

Region

Na snimku se vidi kako jedan zapričava profesoricu i raspravlja se sa njom, dok drugi prilazi sa leđa i izmiče joj stolicu, dok treći sve to snima mobilnim telefonom

U incidentu u Tehničkoj školi u Trsteniku učestvovala su tri učenika koji su ponižavali profesoricu, a sve to snimali mobilnim telefonom a kasnije objavili na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama pojavio se šokantan snimak iživljavanja trojice učenika nad profesoricom koju su ponizili, a da sve bude još gore, jedan od njih je to snimao telefonom, a kasnije je taj snimak okačen na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako jedan zapričava profesoricu i raspravlja se sa njom, dok drugi prilazi sa leđa i izmiče joj stolicu, dok treći sve to snima mobilnim telefonom.

Ova „šala“ se završila, srećom, bez težih posljedica po žrtvu nasilja koja nije zadobila ozbiljnije povrede, ali ju je sramno ponašanje učenika izložilo strašnom poniženju.

Teže od svake povrede je možda smijeh učenika koji uživaju u mučenju profesorice. Kako je za medije izjavio direktor Tehničke škole u kojoj se sve dogodilo, protiv „šaljivdžija“ je pokrenut disciplinski postupak.

(Izvor:Avaz.ba)