HOROR! DEČAKA (2) PSI IZUJEDALI NASMRT, UHVATILI GA ZA VRAT I UBILI! OČAJNA MAJKA: Desilo se u deliću sekunde, bili su pušteni!

Svijet

Porodica dvogodišnjeg dečaka kojeg su psi ubili ispred motela opisala je kako se zastrašujući napad dogodio u “deliću sekunde”.

Džedona Polarda su napali psi i zadobio je teške povrede vrata i lica i hitno je prebačen u bolnicu Koura u kritičnom stanju.

Posle toga je prebačen u bolnicu Vestmid u Sidneju, gde je tragično preminuo u utorak popodne. Izveštava se da su dečaka izujedali rotvajler i “pastirski” pas, za koje se veruje da pripadaju vlasniku motela, Metu Mekilhatonu.

Porodica dečaka je rekla da se napad dogodio dok je njegova majka Keša Polard otišla da mu donese piće. Načelnik policije Čiflija Bob Nobl rekao je da su psi bili ograđeni u dvorištu pre napada i da je trenutno u toku istraga o tome kako se incident dogodio, preneo je 9NEWS.

Ali dečakova porodica je osporila tvrdnje da su psi bili ograđeni. Džedonovi ujaci Robert i Džejk tvrde da su životinje izletele iz dvorišta i napale Džedona. “Džedon je vozio svoj bicikl, a Keša je ušla unutra da mu donese piće. U tom deliću sekunde psi su preskočili kapiju i napali Džedona.”

Prema izveštajima Dejli Telegrafa, Džedon i njegova porodica su privremeno boravili u motelu dok su čekali stalni smeštaj. Noble je takođe rekao da je policija prerano u istrazi da bi rekla da li će biti podignute optužbe, prenosi 7NEVS.

Načelnik je tvrdio da je vlasnik motela učinio sve što je mogao da pokuša da spase dečaka. “Izuzetno nesrećni splet okolnosti je doveo do ove tragedije. Kada dete umre tako mlado u iznenadnim okolnostima, to je užasno.”

Kurir.rs/Mondo