Ženka labradora prožvakala 2000 dolara u gotovini, vlasnica u suzama

Zanimljivosti

“Sakupite sve dijelove, odnesite ih u banku i objasnite situaciju. Trebali bi biti od pomoći”, “Taj pas je legenda”, “Znam da je frustrirajuće, ali vaš pas je neprocjenjiv i voli vas!” pisali su joj pratioci

Svi volimo svoje ljubimce, ali ponekad se znaju ponašati poput nestašne male djece i tako nas dovesti do ludila.

Tiktokerica @kimkruk objavila je viralni video nakon što ju je njena ženka labradora ostavila u suzama. Ženka nije mogla biti svjesna posljedica onoga što je učinila, no njna vlasnica je posljedice itekako osjetila.

Ona je, naime, svog ljubimca ostavila samog na dva sata, a pas se uspio dočepati hrpe novca koja se nalazila na stolu. Pojela i rastrgala je više od 2000 dolara u novčanicama, a komadići sažvakanog novca bili su razbacani posvuda po dnevnoj sobi. Stoga, nije iznenađujuće da njena vlasnica plače.

@kimkruk When you leave your lab alone for two hours and she manages to get to the cash on top of the table and ate about 2 grand…. Who wants her LMAO #labradorretriever #rip ♬ original sound – Kim

– Ko je želi – napisala je vlasnica u opisu snimke pregledane preko 22 milona puta, a njezina objava privukla je brojne komentatore.

“Sakupite sve dijelove, odnesite ih u banku i objasnite situaciju. Trebali bi biti od pomoći”, “Taj pas je legenda”, “Znam da je frustrirajuće, ali vaš pas je neprocjenjiv i voli vas!” pisali su joj pratioci.