ŽENU I DVOJE DECE OSTAVIO ZBOG KOMŠINICE I NAJBOLJE PRIJATELJICE SVOJE SUPRUGE: Sada se hvale kako 7 sati vode ljubav

Zanimljivosti

Pevač Sting i njegova supruga Trudi imaju dve velike kontroverze vezane za početak njihovog braka – 30 godina ljudi pričaju o ovome

Gordon Metju Tomas Samner, pevač poznat po imenu Sting nekad je bio frontmen grupe ‘The Police”, a potom je izgradio i uspešnu solo karijeru. Osim toga, strastveni je uzgajivač maslina i proizvođač maslinovog vina, a u svim životnim izazovima uz njega je i njegova supruga Trudi Stajler.

Trudi i Sting su u braku od 1992., a zajedno imaju i četvoro dece. Ona je od Stinga mlađa dve godine, a kada se pevač zaljubio u nju bio je oženjen sa njenom najboljom prijateljicom, piše Story.hr

Naime, Sting je pre Trudi bio u braku s glumicom Frans Tomelti od 1976. do 1984., a zajedno su dobili dvoje dece.

Sting i Trudi tako su se zapravo upoznali preko Frans, koja je bila komšinica i prijateljica s Trudi. Žene su zajednički odlazile na kafu i u šoping, a porodice su im živele jedna do druge. Tako su se Sting i njegova sadašnja supruga poznavali godinama pre nego što je između njih zaiskrio ljubavni plamen – i promenio im živote.

“Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili još dece, to je naša priča”, rekla je Trudi.

Ali iako se može činiti naizgled jednostavno, bilo je ipak malo komplikovano. U trenutku započinjanja afere s Trudi njegova tadašnja supruga je tek rodila njihovo dete te je bila posebno ranjiva, a suprug je varao iza leđa s najboljom prijateljicom.

“Njene oči su blede, bledozelene, a preko levog obraza ima izbledeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska kandža povredila oko duplje levog oka. Začudo, ožiljak ni na koji način ne umanjuje njenu lepotu, naprotiv izgleda kao neka vrsta oštećenog anđela”, napisao je o Trudi u svojoj autobiografiji “Broken Music” slavni muzičar.

Samo godinu nakon što se saznalo za njihovu vezu 1982., Trudi je već bila trudna s njihovim prvim detetom, a on je krenuo na svetsku turneju s Polis na kojoj mu se pridružila i ona. Te iste godine kada se rodila njihova kćerka, Sting se i službeno razveo od Francis, a ostatak je, kako mnogi kažu, istorija.

Trudi i Sting rekli su sudbonosno da tek 1992., nakon deset godina veze. Trudi je na venčanje stigla jašući na konju kojeg je Sting držao za uzde, obučena u zlatnu Versaće haljinu. Danas su u braku više od 30 godina te svakoga dana dokazuju kako njihova ljubav definitivno nije bila prolazna afera već prst sudbine koji im je pokazao kako su jedno drugome srodna duša.

Inače, u vezi ovog para se osim skandaloznog početka njihove veze povezivala i još jedna kontroverza. Sting je godinama bio u fokusu javnosti zbog svoje izjave o sedmosatnom tantričkom seksu s Trudi. Mnoge je iznenadila njegova izjava i divili su se paru, a onda je muzičar konačno objasnio što je hreo reći time.

“Ideja tantričkog seksa se temelji na spiritualnom činu. Ne znam nijedan čistiji i bolji način izražavanja ljubavi za dvoje pojedinaca nego deljenje tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim uz to. Ne uz sedam sati, nego te ideje. Sedam sati uključuje film i večeru”, objasni je kasnije pevač.

Trudi se jednom osvrnula na glasine o tantričkom seksu i rekla je da krivi muzičara Boba Geldofa koji je imao intervju s novinarom zajedno s njenim mužem, a pri tome su ispijali pića.

“U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove seksualne sposobnosti i Geldof je rekao da Sting može satima voditi ljubav jer se bavi jogom. A moj suprug je pitao: “Pa, nisi li čuo za tantrički seks?” To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti s njime”, ispričala je Trudi.

Danas ovaj par uživa u životu u Engleskoj, a kada Sting putuje zbog turneja, Trudi ga često prati. kurir.rs