Nezapamćena tragedija! Nemanja (17) poginuo uoči punoletstva, bio đak generacije, komšije u šoku

Crna hronika Region

Žitelji Krušara koji su išli na mesto nesreće kažu da je prizor bio jeziv

Nemanja L. (17) iz sela Krušare u okolini Ćuprije, nastradao je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je vozač motora “suzuki” I. J. (42) nalateo na njegov traktor.

Nesreća se dogodila oko 19 časova kada je motor udario u neosvetljen traktor u mestu Vlaška kod Ćuprije. Od siline udarca motorista i tinejdžer su poginuli na mestu.

Meštani sela Krušar, odakle je poginuli Nemanja L. kažu da ne mogu da dođu sebi nakon saznanja da je tako dobar mladić poginuo.

– Užas! Kakva tragedija je zadesila naše selo, Nemanja je bio jedna divna, fina, nevina i vredna osoba koja je hodala ovom zemljom. Jadni njegovi roditelji sad bez njega – kažu oni i nastavljaju da je Nemanja uskoro trebao da napuni 18 godina.

– Porodica se bavi poljoprivredom, imaju plastenike, bašte, njive i imanje. Vredni su, požrtvovani i pošteni ljudi, a ovo će ih slomiti.

Dodaju da se nesreća dogodila na delu puta koji je “ravan kao pista”, ali da se često dešavaju nesreće na toj deonici.

– Kobnog dana Nemanja je otišao sa starijim bratom i ocem na njivu kako bi sejali pšenicu u susedno selo, gde imaju njivu. Naime, u povratku im se pokvario traktor, pa su zvali pomoć i neko ih je šlepovao – kažu žitelji i dodaju:

– Prošli su celu Ćupriju, i opet su morali da stanu, i nesrećni otac je uzeo da popravi traktor na tom delu puta gde se motorista i zakucao u njih.

Oni objašnjavaju da je do nesreće došlo navodno jer je motorista išao prebrzo.

– Muškarac koji je vozio motor je rodom iz Despotovca, i kažu da je toliko brzo vozio da je udaro u neosvetljeni traktor i izbacio iz sedišta Nemanju u njegovog brata koji su leteli po putu – kaže jedan od meštana, dok drugi dodaje:

– Motorista se tada okrenuo nekoliko puta i zakucao u banderu koju je skoro iščupao. Nije mu bilo spasa, kao ni našem Nemanji.

Žitelji Krušara koji su išli na mesto nesreće kažu da je prizor bio jeziv.

– Svuda po putu su bili delovi traktora i motora. Motorista je ležao u lokvi krvi na sred puta. Jezivo je bilo i gledati, a nesrećni otac je u trenutku udarca popravljao traktor – kaže jedan od meštana i nastavlja:

– Jadna je njihova kuća bez njega. Nedavno su ga učlanili u lovačko društvo i kupili su mu pušku kako bi sa dedom i ocem mogao da ide u lov. Tuga…

Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe stradale. Mediji prenose da je Nemanja išao je u srednju školu u Jagodini, a da je osnovnu školu završio kao đak generacije. objektiv.rs

Odgovori