(VIDEO) Žena Je Bila Zatočena U Automobilu, A Onda Se Pojavio Njemački Ovčar

Zanimljivosti

(VIDEO) Žena je bila zatočena u automobilu, a onda se pojavio njemački ovčar

Ovog njemačkog ovčara nazivaju Herojem, a taj je naziv zaslužio. Započeo je kao lutalica, nikada nije imao doma ili vlasnika, no to ga nije spriječilo u spašavanju života. Pas je kobnog dana šetao kroz šumu i čuo glasan udarac. Iako je bio preplašen, odlučio je istražiti o čemu se radi. Otkrio je smrskani auto koji se sudario i odletio s ceste. Auto je bio u strašnom stanju nakon što se nekoliko puta prevrnuo. Vozačica Shannon Lorio, koja je sama otišla na vožnju nakon svađe s mužem, pretrpjela je teške udarce. Gornji dio tijela joj je virio van auta, dok je donji dio tijela ostao prignječen.

Shannon je došla k svijesti, a kada je shvatila da se ne može izbaviti počela je paničariti. Mislila je da ju nitko neće pronaći na toj napuštenoj cesti. No ubrzo je prema njoj potrčao crni, čupavi spasitelj. Prije nego je pas došao, Shannon se onesvijestila.

Kada se pas približio, zastao je na sekundu i potapšao joj glavu kako bi provjerio je li budna. Ubrzo je shvatio da ne reagira, pa je zgrabio njezinu jaknu i počeo ju vuči. Iako je težina čovjeka za psa velik teret, on nije prestajao, samo je vukao i vukao.

Kada se probudila bila je ošamućena, no shvatila je da joj je pas spasio život. „Ne znam koliko je vremena prošlo, no kada sam se probudila osjetila sam veliku prisutnost. Osjećala sam njegov dah. Taj pas… ne znam kako je naišao na mene, ali hvala Bogu da je“, rekla je Shannon.

Pas ju je cijelo vrijeme vukao, no kada se ona probudila prestao ju je vući. Shannon se pokušala ustati no nije mogla, pa joj je pas pomogao tako što ju je poticao da ga zgrabi za dlaku. Ona je polako ustala i uskoro je naišao auto koji je i stao. Dok je razgovarala s vozačem, Shannon je opet pala u nesvijest. Kada se probudila bila je u bolničkom krevetu. Medicinska joj je sestra rekla da je sve u redu i da će se oporaviti.

Pitala je za psa, no sestra je bila zbunjena i nije znala o čemu priča. Ubrzo je došao suprug i objasnio da je vozač koji je stao pokupio psa i odveo ga u sklonište. Nakon nekoliko dana oporavka puštena je kući i odmah se zaputila u sklonište. U skloništu su joj rekli da Hero (Heroj op. prev.) više nije tu jer ga je usvojila služba za spašavanje koja će ga udomiti i trenirati. U kratko vrijeme, Hero je postao službeni pas spasitelj. Život kojeg je spasio na toj cesti samo je prvi u nizu života koje će spasiti. (Izvor: magazin.ba)

Odgovori