Miki POBESNEO! Rijaliti veteran podivljao tokom svađe sa Sanjom Grujić, razbio STAKLO

Showbizz

Tokom sinoćne emisije “Pretres nedelje” došlo je do velikog sukoba između Mikija Đuričića i Sanje Grujić koji se pukom srećom nije završio fizičkim obračunom.

Nekadašnji pčelar ispoljio je agresiju udarajaći u staklo od ulaznih vrata, što je šokiralo javnost kada je snimak osvanuo na društvenim mrežama.

Do sukoba između cimera je došlo kada se Grujićka uključila u Mikijevu raspravu sa Ivanom Marinkovićem i rekla mu da je napravio dete i ušao u rijaliti program, kao i da Miki ne vodi računa o svojoj naslednici.

– K*rvetino, ja se tebi tri dana ne obraćam. Još jednom mi uzmi dete usta… Neca se pop*šao Urošu na krevet, ja ću po tebi – rekao je Miki.

– Možeš i ti da dobiješ poklončić na jastuk, nije problem – dodala je Sanja.

– Uvek je bilo k*rava, ali skupih. Ove su uličarke. Dete mi ne uzimaj u usta – nastavio je da besni Đuričić.

– Seti se šta si izjavljivao po novinama, moja situacija nije drugačija od neke tvoje. Ne morališi. Pčelaru izmišljeni. Večito pretiš, zato ti svi ćute – nastavila je Grujićeva.

– Sad ćeš videti šta je rijaliti – pobesneo je Miki i udario glavom o vrata.

– Hvala bogu da sam probudila medveda posle dve godine sna – bockala ga je Sanja.

– Meni k*rva dete neće da pominje – nastavio je on.

Zadrugari i obezbeđenje sklonilo je Mikija, koji je doživeo nervni slom, kako bi se smirio. On je nastavio da divlja i da vređa, između ostalih i produkciju, zbog čega je i novčano kažnjen.i

objektiv.rs

Odgovori