Jovana Jeremić napunila 32 godine: Voditeljka sama sebi čestitala rođendan i to na nesvakidašnji način

Showbizz

Voditeljka Jovana Jeremić danas puni 32. godine, a budući da svaki detalj svog života deli na društvenoj mreži Instagram, tako je bilo i ovoga puta.

Naime, kontroverzna voditeljka je podelila brojne čestitke koje je dobila od bliskih ljudi, ali ono što je ostavilo najjači utisak je fotografija na kojoj Jovana sama sebi čestita divan dan.

– Moja čestitka meni za rođendan – Grozomorna Jovana, uvek prva čestita! Jovana, dok je tebi tebe, ti se ne sekiraj! Srećan ti rođendan! Ovo ti čestita grozomorna Jovana, mračan deo tvoje ličnosti! A anđeoska Jovana će posle da pošalje čestitku u njenom emotivnom fazonu! Zapamti, sve dok ne sretneš nekog koji će voleti i mene grozomornu i interesnu baš kao i anđeosku Jovanu, sve dok taj neko ne shvati da mora da voli prvo mene po zlu da bi zaslužio i moju sestru po dobru, mene kao tvoju tamnu stranu, taj te ne zaslužuje i nije tvoj. Nije shvatio da prvo mora da voli mene koja vrištim, urlam i zahtevam da bi potom zaslužio Anđeliju tvog bića. Iako znam da me mrziš i prezireš, ja tebe volim i moram da budem tu da ne bi bila iskorišćena! Tvoja suština (ona koja te dovela do cilja) – tvoja mračna i proračunata strana koja postoji da odbrani Anđeliju, samo tvoja Grozomorna! – napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana je nedavno bila u žiži javnosti nakon što joj je nepoznati muškarac smrću i uputio joj tom prilikom i niz uvreda, voditeljka je morala sve to da prijavi policiji, a počinilac je na kraju i priveden.

objektiv.rs

Odgovori