Izgleda kao VANZEMALJAC: Švarcenegerova bivša žena UNAKAZILA lice, on napravio dete služavki (FOTO)

Showbizz

Bivša žena glumca i političara Arnolda Švarcenegera, Marija Šrajver, pojavila se u javnosti bez šminke i svi su se automaski zgrozili pojavom! Marija ima 66 godina, a izgleda da se skoro podvrgla estetskoj hirurgiji koja je pošla potpuno naopako! Bivša žena Arnolda Švarcenegera prošetala je Los Anđelesom, čak se i nasmešila paparacima, ali su svi ostali u šoku zbog njenog lica.

“Šta je Marija Šrajver uradila s licem? Izgleda kao vanzemaljac”, samo je jedan od komentara na američkom portalima ispod slika Šrajverove u šetnji.

Marija je, inače, po majci bila u rodu sa bivšim predsednikom Amerike Džonom F. Kenedijem. Kenedijeva kćerka Karolajn bila joj je deveruša na svadbi sa Švarcenegerom.

Arnold Švarceneger i Marija bili su dugo u braku, a zvanično su se razveli tek prošle godine iako su već 11 godina razdvojeni. Brak je pukao kada je otkriveno da je Švarceneger napravio dete kućnoj pomoćnici Mildred Baeni. Skoro su isplivale i fotografije sina kog je dobio sa njom, a svi kažu da je momak “pljunuti tata”.

Arnold i Marija imaju četvoro dece – Ketrin (32), Kristinu (31), Patrika (28) i Kristofera (24). objektiv.rs

Odgovori