PAR U Svom Dvorištu Pronašao NAPUŠTENU BEBU: Otac Uradio JEZIVU STVAR, Alarmirana Cela Policija (VIDEO)

Svijet

PAR u svom dvorištu pronašao NAPUŠTENU BEBU: Otac uradio JEZIVU STVAR, alarmirana cela policija (VIDEO)

Policija je tokom uviđaja izolovala DNK tragove, a saopšteno je da su na licu mesta pronađeni i tragovi krvi. Par iz Teksasa pronašao je u zadnjem delu svog dvorišta bebu koja je bila umotana u ćebe. Policija u međuvremenu traga za jednim muškarcem koji je od njihovog komšije ukrao vozilo i ostavio devetomesečnu bebu u dvorištu.

Prošle subote, Džona i Ketrin Mek Klejn čuli su njihovog psa Arčija kako laje.

– Izašli smo da vidimo šta se sa njim dešava i tada smo čuli dečji plač. Kada sam se približila videla sam bebu kako leži odmah pored motora. Rekao sam ženi da je to beba i da odmah pozove hitnu pomoć – kaže Džon.

Operater preko telefona rekao im je da mogu da unesu dete u kuću, što su oni odmah i učinili. Kada je hitna pomoć došla ustanovili su da beba ima slomljenu butnu kost i odmah je helikopterom prevezena u bolnicu u Hjustonu. Lekari očekuju da će se uskoro oporaviti, piše Independent. Na snimcima nadzornih kamera sa njihove kuće vidi se kako muškarac krade vozilo Džonovog komšije i ostavlja bebu u ćebetu. Policija ga je ubrzo identifikovala i utvrđeno je da je u pitanju 43- godišnji Kliford Džejson Ginis.

– Nadam se da će se pojaviti i da će preuzeti brigu o svom detetu. Želim da devojčica bude srećna i da ima lep život. Ukoliko meni dozvole da je zadržim obećavam da ću je čuvati i da nikada neće imati nijednu brigu – rekla je Ketrin.

Policija traga za Klifordom i kada bude pronađen biće optužen zbog napuštanja deteta. Ukoliko bude osuđen preti mu zatvorska kazna, a moraće i da plati novčanu kaznu. Policija je tokom uviđaja izolovala DNK tragove, a saopšteno je da su na licu mesta pronađeni i tragovi krvi. Kliford je od ranije poznat policiji zbog više krivičnih dela koji uključuju nasilje i krijumčarenje dr*ge. (espreso.co.rs)

Odgovori